Experts

Wij, Carolien en Suzan zijn, net als iedereen, gek op stress! Toch praten we er vaak negatief over. Onterecht, want stress is leuk…tenminste als je er geen misbruik van maakt. Daarom hebben wij ‘STRESSexperts’ opgericht met als missie: iedereen een beetje meer gek op stress maken!

Wie zijn wij?

Carolien is directeur van het CSR Centrum, één van de grootste stressmanagementinstituten van Nederland. www.csrcentrum.nl

Stress is haar passie. Ze is nooit uitgeleerd en nooit ‘uit-verwonderd’ over de sublieme oplossingen die ons lichaam en onze geest hebben gevonden om alle mogelijke uitdagingen en bedreigingen aan te kunnen. Ze draagt haar kennis met veel plezier uit aan gezondheids-professionals middels cursussen, ze geeft regelmatig interviews, helpt bedrijven en sectoren met antistress-programma’s, blogt over (werk)stress en burn-out en ze was te zien in het tv-programma Zorg.nu en zit in het bestuur van de International Stressmanagement Association (ISMA).

Suzan is eigenaar van bureau THINKC. www.thinkc.nl

Ze is één van de bekendste stressdeskundigen van Nederland. Ze is blogger en columnist voor Wendy Magazine, coach, trainer en veelgevraagd spreekster. Suzan geeft lezingen en workshops in binnen- en buitenland en helpt bedrijven om stress anders te organiseren en te managen. Daarnaast is ze geregeld in de pers te vinden en te horen op BNR, o.a. in de show van Jörgen Raymann ‘Ask me anything’. Net als Carolien zit ze in het bestuur van de International Stressmanagement Association (ISMA )